COMUNICAT OFICIAL


El Partit Republicà Català arran de la manifestació convocada a la ciutat de Barcelona el dia 10 de juliol per Òmnium Cultural i altres entitats, manifesta:

  1. Donar tot el suport a la Junta d’Òmnium per fer prevaldre el lema i el sentit que des d’un bon començament s’havia acordat per a la gran manifestació de protesta contra els intents reiterats de l’estat espanyol d’anorrear la nació catalana, l’últim dels quals ha estat la vergonyant sentència de l’anomenat Tribunal Constitucional.
  2. Deplorar la injustificable intromissió del senyor José Montilla, president de la Generalitat, provocant un conflicte institucional tot intentant aigualir la significació del sentiment del poble català.
  3. Recordar al senyor Montilla que ell va manifestar que “els drets històrics de Catalunya no existeixen” (6 d’agost del 2005), per la qual cosa tingui present que cadascú és amo de les seves paraules.
  4. Recordar també que el Partit Republicà Català es va oposar d’es d’un bon inici a la campanya per l’Estatut en previsió del trist final a que això conduiria i que l’única campanya en la qual és necessari sumar els esforços de tots els catalans és la que hem de bastir per a assolir la independència.
Anuncis

Els comentaris estan tancats.