Comunicat “Solidaritat Catalana”

El Partit Republicà Català celebra que des de diferents àmbits de l’independentisme, s’alcin crides a la unitat com la realitzada sota el nom de “Solidaritat Catalana”. Tot i així, remarquem que el dimecres 14 i el dilluns 19 d’aquest mes de juliol han tingut lloc les dues primeres reunions preparatòries de la Conferència Nacional del Sobiranisme.

Ben sabuda per tots és la necessitat de vehicular la unitat mostrada el passat 10 de Juliol als carrers de la nostra capital. Per tant, Catalunya, ha de ser capaç de plasmar en una candidatura unitària els nostres anhels i valors.

Des de l’RC creiem imprescindible i totalment necessari el treball unitari per a assolir l’alliberament nacional, i volem constatar que aquesta unitat ha d’acollir el major nombre de forces polítiques, entitats i associacions sobiranistes. El Partit Republicà Català, com sempre ha fet avinent, es referma en la voluntat de treballar fermament per a assolir una àmplia candidatura que aglutini tots els col·lectius sobiranistes.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.