ACORD NACIONAL PER DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA EN LA PROPERA LEGISLATURA


SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA PROPOSA AL CONJUNT DE FORCES POLÍTIQUES QUE RECONEIXEN EL DRET A L’AUTODETERMINACIÓ QUE FACIN EL PAS QUE CATALUNYA NECESSITA PER DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA EN LA PROPERA LEGISLATURA 2010-2014, I PER FORMAR EL GOVERN CATALÀ QUE ORGANITZI LA TRANSICIÓ CAP A L’ESTAT PROPI.
SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA NOMÉS ENTRARÀ AL GOVERN DE LA GENERALITAT I DONARÀ SUPORT AL DEBAT D’INVESTIDURA SI ÉS PER DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA EN LA PROPERA LEGISLATURA. EN QUALSEVOL ALTRE CAS, SI FARÀ OPOSICIÓ AL GOVERN AUTONOMISTA QUE ES FORMI.


El manifest electoral de Solidaritat Catalana per la Independència aprovat el passat 24 d’octubre, expressa que SI “condicionarà l’elecció del President de la Generalitat i la formació del nou Govern a l’aprovació de la declaració d’independència en la propera legislatura 2010-2014”, i que la constitució d’aquest “Govern de Catalunya ha de tenir per objectiu organitzar tots els aspectes necessaris de la transició cap a la creació de l’Estat català en el si de la UE.”
Després de la sentència del TC contra l’Estatut hem pogut constatar que Catalunya, dins d’Espanya, no té futur i avui ja es troba en una situació límit. Catalunya s’està empobrint dia a dia perquè patim l’espoli fiscal més gran del món: cada any Espanya ens pren 22.000 milions d’euros que representen 60 milions diaris i 3.000 € per català i any. Dins d’Espanya, les famílies catalanes cada vegada tenen menys renda disponible i ja són a la 12a posició per darrera de Ceuta i Melilla, es retallen els sous, puja l’IVA, la taxa d’atur és del 17,7% i tenim 676.000 aturats (quan la UE només té un 9,6% d’atur). Cada jubilat català deixa de rebre 2.500 euros a l’any de pensió, i els estudiants catalans, que són el 17% del total de l’Estat, només reben el 8% de les beques.
Dins d’Espanya, Catalunya està discriminada en infraestructures, l’Estat inverteix a Catalunya un 31% menys que a Espanya i els ports, aeroports i el TGV es gestionen des de Madrid amb una visió centralista de l’economia.

Catalunya no pot decidir, han tombat l’Estatut i després de la sentència del TC contra l’Estatut, el concert econòmic és constitucionalment impossible. L’única possibilitat de sortir de la crisi moral, política i cultural és amb un Estat propi que defensi els interessos de Catalunya. Així, amb la independència, Catalunya serà el 4rt Estat més ric de la UE, podrem rellançar l’economia creant milers de llocs de treball i posant fi a l’espoli fiscal que Espanya ens pren cada any. Amb la independència podrem crear bequessalari
pels estudiants, vinculades al rendiment acadèmic, de 8.400€ anuals (700€ mensuals) i incrementarem les pensions en 2.500€ l’any (175€ al mes). I podrem realitzar polítiques de suport a la competitivitat i internacionalització de les nostres empreses i invertir en recerca, desenvolupament i innovació.
Amb la independència podrem eliminar els peatges, construir l’eix
mediterrani ferroviari i podrem gestionar els nostres ports i aeroports per ser una economia dinàmica. I podrem incrementar el pressupost de la Generalitat en un 70% i doblar el pressupost dedicat a polítiques socials (sanitat, educació, habitatge i benestar social).
Davant de la situació d’emergència nacional i econòmica en la que es troba el nostre país, i per la necessitat urgent que Catalunya es constitueixi en Estat dins de la UE, Solidaritat Catalana per la independència proposa a les forces polítiques que reconeixen el dret a l’autodeterminació el següent:
ACORD NACIONAL PER DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA EN LA
PROPERA LEGISLATURA
1) Declarar la independència de Catalunya en la propera legislatura.
2) Constituir entre el desembre del 2010 i el gener del 2011 el Govern de la Generalitat amb l’objectiu de negociar el reconeixement internacional de la declaració d’independència i d’organitzar tots els aspectes necessaris de la transició cap a l’Estat català en el si de la UE.
3) Organitzar el Govern de la Generalitat per tal de fer possible la
transició cap a l’Estat català en el si de la UE amb la creació d’una
Conselleria en Cap de transició a la Independència i Relacions
Exteriors que prepari, entre d’altres, durant els anys previs a la
declaració d’independència i sempre dins la propera legislatura 2010-2014:
– El reconeixement internacional de la declaració d’independència i la participació com a Estat en el si de la UE.
– La creació d’una Seguretat Social Catalana que es faci càrrec, entre d’altres, del pagament i increment de les pensions.
– L’establiment d’una Hisenda i Agència Tributària Catalana per recaptar tots els impostos que es paguen a Catalunya.
– La creació d’un Banc Central Català.
– La creació dels òrgans gestors dels ports, aeroports i TAV catalans.
– La creació d’un cos de Seguretat Nacional amb plenes competències.
– La determinació dels criteris i quantificació del repartiment de Béns, Actius i Passius entre l’Estat català i el Regne d’Espanya.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s