Es renova la coalició

El dilluns dia 7 de març, a la ciutat de Vic, es varen reunir els representants dels partits que formen part de la Coalició Solidaritat Catalana per la Independència per a signar el nou acord de coalició per a les properes eleccions municipals del dia 22 de maig. Per part del Partit Republicà Català hi foren presents el secretari general Josep Boladeras i el president Agustí Soler.


Aquesta mateixa setmana ha tingut lloc l’anunci del diputat de SCI, Joan Laporta, d’abandonar la coalició i segons sembla incorporar-se en algun lloc destacat de la llista d’ERC a la ciutat de Barcelona. La setmana anterior, el dijous dia 3 hi havia convocada una reunió al restaurant Can Pitarra de Barcelona a fi de debatre i aprovar la coalició. El senyor Joan Laporta, un dels convocants no hi assistí. Sí que hi assistí un nombrós grup de periodistes i fotògrafs que donaren la seva relació dels fets. És de destacar el to agressiu i la informació esbiaixada que en molts casos es donà sobre la qüestió. Ha quedat clara la voluntat de certs cercles polítics i econòmics de posar pals a les rodes d’un projecte que està començant però que trenca tots els esquemes de l’statu quo regnant fins ara en la política catalana i que ha estat la causa del gran desencís que hi ha entre gran part de la població catalana. La irrupció de SCI està trencant tots aquests esquemes i l’actuació de certa premsa ho confirma. Val a dir que SCI encara està esperant resposta d’ERC sobre la proposta de coalició electoral a la ciutat de Barcelona.

Aquests fets, junt amb la delicada situació econòmica i social que pateix el nostre país, conviden SCI a reflexionar en profunditat sobre el treball realitzat, esmenar els errors que s’hagin produït i obliguen a no defallir, a ser fidels al compromís adquirit i a continuar treballant més que mai en la línia iniciada el passat 28 de novembre – tot defugint els personalismes estèrils- per a posar les bases sòlides damunt les quals puguem construir aquest futur plenament lliure que aviat deixarà de ser un somni i es farà realitat. El Partit Republicà Català continua fidel al compromís que va adquirir el passat 31 d’agost amb les altres organitzacions per continuar la lluita iniciada el 22 d’abril del 2006, data de la seva refundació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s