Sindicalisme submís

Acaben de fer-se públics els resultats de les eleccions sindicals al sector de funcionaris de l’estat, on es constata una forta davallada dels dos grans sindicats, CC.OO i UGT. Els analistes coincideixen en què el cost de la “submissió” al govern en les ultimes accions d’aquests sindicats (acord retallades sou funcionaris, enduriment polítiques laborals, endarreriment edat de jubilació, fracàs de l’ultima vaga general, etc…..) son el fruit d’aquesta “debacle” sindical.
Però es curiós que ningú esmenta les desproporcionades i crec vergonyants subvencions que reben del mateix estat, que potser molts ciutadans i la majoria de mateixos afiliats a aquestes organitzacions desconeixen, i que a la practica suposa que aquesta “submissió”sigui el preu que han de pagar a canvi de no “fer soroll” de poder continuar gaudint dels seus milers d’alliberats i també de mantenir les seves “mega estructures” sindicals.
Ho és que algú encara es pensava que vivien de la cuota dels treballadors?

Llegeixin el BOE (Boletin Oficial del Estado) Num. 300 del Divendres 10 de Desembre de 2010,Sec. III, pagines 102458-102511-102512-102513-102514. Vostès mateixos

 

Josep Boladeras

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s