Comunicat sobre els incidents al Parlament de Catalunya

En relació als greus incidents ocorreguts el dia d’ahir al Parlament de Catalunya, el Partit Republicà Català vol manifestar el rebuig a qualsevol tipus de violència en contra dels parlamentaris catalans.

Són inadmissibles en un estat democràtic les agressions rebudes pels representants legítims del poble de Catalunya, per la qual cosa donem suport a les mesures que el govern del nostre país endegui en defensa de les nostres institucions.

Així mateix volem mostrar el nostre rebuig i condemna per l’actuació dels anomenats “indignats”, per la seva greu irresponsabilitat i per haver permès aquests actes de violència que fa dies s’estaven preparant.

És evident que el moviment s’ha estroncat i que se’ls ha escapat de les mans; un moviment que des d’un bon començament obvià en gran part la situació de Catalunya, l’atac de les institucions espanyoles a la seva llengua (fet del que molts dels acampats -per activa o per passiva- se n’han fet còmplices) i amb un espoli sagnant que està portant el nostre país a una situació de gravíssim empobriment de la qual els nostres joves en són els grans perjudicats. 

És també molt sospitós que la llengua més usada durant les agressions fos el castellà tal com va denunciar el diputat Alfons Lopez Tena de SI.

Esperem que tots aquest fets siguin motiu d’una profunda reflexió en especial per tots aquells que no fa massa dies els reien les gràcies.

El Partit Republicà Català lamenta que un moviment que havia posat a debat una sèrie de punts que ben segur molta part de la ciutadania compartia, no hagi estat capaç de canalitzar-los democràticament i d’aquesta manera s’hagi fet el joc als grans poders fàctics (polítics, financers,bancaris,etc) que continuaran sent els grans beneficiats de tot plegat.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s