Caixes i sous

Fa pocs dies el sindicat CCOO va fer públic un estudi (Cinco Dias del 26-10) on on denuncia els augments de sous de les cúpules de les caixes un 80 % davant d’una baixada de beneficis del 7 % des-de l’ any 2004. I continua detallant: Catalunya Caixa 163 % Caja Madrid 122 % la CAM 94 %……

Als que seguim les informacions econòmiques no ens ve de nou, atès que ja a La Vanguardia (7-05-09) i a El Triangle (18-05-09)  denunciaven els indecents sous i indemnitzacions cobrades per executius d’una Caixa catalana.


També en un article del 23-01-11 jo mateix denunciava el mateix i deia que davant de possibles irregularitats fossin portats a la Fiscalia.

Des del Partit Republicà Català no ens cansarem de tornar a demanar la intervenció de la justícia perquè estudiï tot aquest afer i -davant de les evidencies de possibles delictes- es processin i castiguin amb tot el pes de la llei els seus responsables a part de tornar els diners que han rebut indegudament.

No hem puc estar però també de manifestar que membres del sindicat denunciant CCOO (i altres sindicats) eren membres de consells d’administració de caixes ha on s’han produït aquestes irregularitats, la qual cosa  vol dir que ja fa temps eren coneixedors d’aquestes practiques: només falta tornar a les hemeroteques de la premsa escrita i, per exemple, veure la Revista Interviu del 06-09-04 i 08-11-04 on es publica un dossier que n’hi ha per sucar-hi pa.

El que vull dir amb tot això que no s’hi val a tirar la pedra i amagar la mà.

Josep Boladeras

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s